Skijanje na Maniva Ski

Skijanje na Maniva Ski

Odmor za dvoje, 4 dana i 3 puna pansiona

u hotelu Locanda Bonardi 3*

uz dnevne ski karte po super cijeni !

 

 

 

Smješten između doline rijeke Po i tri doline Brescie, samo sat vremena od grada, nalazi se Maniva Ski, novo skijalište dizajnirano od skijaša za skijaše. Na visini između 1.660 i 2.100 m nudi perfektno pripremljene staze za sve tipove skijaša!

Suvremenim načinima zasnježivanja jamčimo vam pokrivenost snijegom 40 km skijaških staza sa 9 ski liftova, 4 restorana sa tradicionalnom talijanskom kuhinjom te 2 ski bara. Tijekom dana provedenog na snijegu, važno je prikupiti što više energije, a nakon toga uživati u ukusnom obroku u toplom ambijentu.

Maniva Ski je kreirao niz restorana na skijalištu gdje se možete osvježiti bez potrebe skidanja Vaših pancerica. Igloo i Chalet Dasdana, zanimljivi su i udobni barovi gdje možete popiti nešto toplo i odmoriti se tijekom dana provedenog na skijaškim stazama.

Preporučujemo da se zaustavite u Chalet Manivi gdje možete pronaći moderan i opskrbljen bar, s ponudom jela po povoljnim cijenama.

Chalet Maniva je glavni objekt skijališta, smješten na skijaškoj stazi, u čijoj se zgradi prodaju ski karte, iznajmljuje ski oprema i gdje se nalaze dvije škole skijanja.

CIJENA ARANŽMANA ZA DVOJE PO SUPER CIJENI: 3.799,00 KN 

Škola skijanja: 8 osoba 1 h plaća se 4,5 eura po osobi na licu mjesta (može se organizirati HR učitelj za više od 10 prijavljenih).

Ponuda uključuje: 4 dana,3 puna pansiona (doručak i večera u hotelu, ručak na stazi - u Chalet Maniva restoranu) u sobi s balkonom 3* + 4 dnevne ski karte + besplatan parking + besplatan WI-FI u zajedničkim prostorijama, sve za 2 osobe.

Doplate na licu mjesta: ski rent 8,00 eura po danu (skije, pancerice, štapovi, kaciga); korištenje SPA 8,00 eura dnevno

Za ovu ponudu broj soba je ograničen te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta

Napomene za djecu: djeca do 13 godina imaju 30 % popusta, plaćanje na licu mjesta

http://www.manivaski.it/maniva-inverno/