Ljetni kamp Tunarica

Ljetni kamp Tunarica

Ljetni kamp za djecu na poluotoku Ubas

Kamp nudi priliku djeci za neformalnom edukacijom i osobnim razvitkom kroz cjelodnevne organizirane aktivnosti u prirodi.

Dječji ljetni kamp namijenjen je djeci u dobi od 9 do 14 godina.

Održava se u kolovozu u kampu Tunarica u tri različita termina:

 

 

Dječji ljetni kamp (pdf)

Termini:

05.- 10.08.2019.

12.- 17.08.2019.

19.- 24.08.2019.

O čemu se radi ?

U prijateljskom i zabavnom okruženju u neposrednoj blizini mora, sudionici će učiti o socijalnim i kreativnim vještinama kroz razne aktivnosti na kopnu i u moru, ali i o životnim
vještinama poput edukacije o prvoj pomoći, spašavanja na moru i kopnu, timskom radu, art terapiji, očuvanju prirode, te druženju kroz sportske aktivnosti i radosti poput plivanja, ronjenja, kajakarenja, morskih igara te večernjeg programa koji se sastoji od igranja društvenih igara, logorske vatre, filma pod zvijezdama...

Svrha kampa: - važnost aktivne participacije i timskog rada, međusobnog razumijevanja i uvažavanja, prevencija različitih oblika rizičnih ponašanja, poticanje empatije i tolerancije na različitosti te razvoj samopoštovanja i socijalnih vještina kod djece.

Ciljevi kampa: * angažirati sudionike u niz aktivnosti koje će podupirati njihovo socijalno uključivanje i integraciju;
                      * motivirati sudionike da pridonose pozitivnim promjenama u lokalnoj zajednici, potičući tako aktivno i odgovorno građanstvo;
                      * educirati ih za stjecanje kompetencija u komunikaciji i timskom radu
                      * razviti i provesti niz neformalnih obrazovnih aktivnosti u kombinaciji s aktivnostima na otvorenom.

Lokacija ?

Kamp se nalazi u neposrednoj blizini grada Labina, udaljen svega 17 km. Čitav kamp rasprostire se na ukupno 1,4 hektara zemljišta te se sastoji od nekoliko djela: * šatorski prostor - dio za spavanje kapaciteta za smještaj do 80 sudionika, * dio za sportske aktivnosti, * dio za logorsku vatru, * dio za aktivnosti na otvorenom, * dio za odmaranje i relaksaciju, * dio za obroke, * kuhinja i skladište, * šator za aktivnosti na zatvorenom u slučaju lošeg vremena ukupne površine 60m2 * dio za kupaonice i tuševe * šumski dio.

Naši šatori za spavanje opremljeni su madracima, vrećama premljeni su sa madracima, vrećama za spavanje i dekama, dok od ostale opreme u kampu imamo video opremu i platno za filmske noći, razne sportske igre i 5 kajaka, 30-ak društvenih igara, sportskih i ostalih rekvizita potrebnih za ovakvu vrstu kampa.

Na samo nekoliko minuta hoda nalaze se plaže i more pogodne za provođenje slobodnog vremena i organiziranih morskih aktivnosti.

Obroci ?

Za vrijeme trajanja kampa za doručak imamo švedski stol (cornflakes, marmelada, eurokrem, sirni namaz, sir i šunka, voće, čaj i kakao...), dok su ručak i večera kuhani obroci. Svakodnevno u kampu imamo i zdrave međuobroke koji uključuju razne grickalice i svježe voće, a od napitaka cijeli dan sudionicima su na raspolaganju voda, čaj, kakao, voćni napici i sirupi.

Dodatna oprema ?

Svaki sudionik na kamp treba osim osnovnih potrepština ponijeti i slijedeće: * jastuk * kozmetiku * kremu za sunčanje * ručnik * sredstvo za komarce * obuću za more
* kapu za sunce * toplu majicu * sportsku obuću * kabanicu.

Cijena kampa

REDOVNA CIJENA KAMPA PO DJETETU: 1.400 KN

FIRST MINUTE CIJENA KAMPA ZA UPLATE DO 15.02. PO DJETETU: 1.200 KN

Za obitelji s dvoje ili više prijavljene djece vrijedi popust.

 

Vidimo se uskoro !