Bali

Bali

Putovanje avionom - 8 dana

Polasci:

13.07.2019.

17.08.2019.

 

 

Program putovanja:

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA – DENPASAR  let

Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Ljubljana, Venecija uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske/azijske zračne luke u Denpasar.

2. DAN BALI  noćenje

RAJSKI OTOK BALI 
Po dolasku na ovaj rajski otok, dočekati će nas djevojke u tradicionalnim nošnjama kako bi nam u znak dobrodošlice oko vrata stavile vijenac od cvijeća. Slijedi transfer do hotela na obali i smještaj. Noćenje.

3. DAN BALI  doručak, noćenje

LAGANO OPUŠTANJE 
Doručak. Slobodno vrijeme za opuštanje, sunčanje, kupanje ili samostalno otkrivanje otoka. Bali je otok pješčanih plaža, tirkiznog mora, terasastih rižinih polja, ljubaznih i gostoljubivih domaćina. Istražite njegove hramove, nacionalne parkove ili uživajte u raznolikim sportskim aktivnostima. Vožnja do jugozapadne obale u večernjim satima uz mogućnost uživanja u odličnoj večeri. Noćenje.

4. DAN BALI  doručak, noćenje

IZLET JEEPOVIMA 
Doručak. Odlazak na izlet s terenskim vozilima s južnog dijela otoka prema sjeveru. Zaustavljanje kod hrama Gunug Kawi radi razgleda u stijenu uklesanih kipova posvećenih sinovima i kraljici vladara Anak Wungsu-a. Nastavak vožnje do vulkanskog kratera Batur, relativno mladog vulkana uvrštenog na popis UNESCO-a. Nakon obilaska vulkana, slijedi ručak u lokalnom restoranu. Nastavak putovanja u poslijepodnevnim satima kroz prostrane šume bambusa, začinske vrtove do sela Petulu. Prije povratka u hotel, slobodno vrijeme na lokalnoj tržnici tropskog voća u Ubudu. Noćenje.

5. DAN BALI  doručak, noćenje

BALI 
Doručak. Odmor na rajskim plažama i samostalne aktivnosti. Predlažemo da posjetite wellness centar. Po želji, odlazak u večernjim satima do prekrasnog hrama Uluwatu kojeg okružuje šuma i njegovi stalni stanovnici, majmuni. Uz romantični zalazak sunca, uživati ćemo u plesnoj predstavi Kecak koju će za nas izvesti domaćini. Povratak u hotel. Noćenje.

6. DAN BALI  doručak, noćenje

IZLET U UNUTRAŠNJOST OTOKA 
Doručak. Vožnja do obližnjeg sela Tunjuk i posjet lokalnoj osnovnoj školi u kojoj ćemo osjetiti atmosferu svakodnevnog života na otoku. Slijedi pravi doživljaj, domaćini će nas odvesti do rižina polja i pokazati nam na koji način sade biljku riže, nakon čega ćemo se osvježiti kokosovim mlijekom. Povratak u hotel i usputno zaustavljanje kod hrama Tahah Lot. Noćenje.

7. DAN BALI – EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA  doručak, let

Doručak. Slobodno vrijeme do polaska prijevoza u zračnu luku i prijave na let do europske/azijske zračne luke.

8. DAN EUROPSKA/AZIJSKA ZRAČNA LUKA –OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB 

Po dolasku u europsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Ljubljana, Venecija – mogućnost organiziranog prijevoza do Zagreba).

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 10.700 KN

ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE SU UKLJUČENE U CIJENU !

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE : 

 • Prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi,
 • Pristojbe zračne luke
 • Smještaj u hotelu 3* na osnovi noćenja s doručkom,
 • Prijevoze i razglede prema programu s uključenim ulaznicama,
 • Usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku,
 • Pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku,
 • Troškove organizacije putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE : 

 • Doplatu za jednokrevetnu sobu 1.160 kn,
 • Hotel više kategorizacije (4*) 770 kn,
 • Fakultativne izlete,
 • Dodatne usluge i obroke,
 • Napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) cca 40 EUR,
 • Putno zdravstveno osiguranje (preporučamo),
 • Povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Popusti: 

 • Dijete do 12 god. u pratnji dvije odrasle osobe – na upit

Indonezija je tropski arhipelag sa više od 17 tisuća otoka. Osim slikovitog krajolika i lijepih tropskih šuma, Indonezija je zemlja brojnih naroda, običaja, jezika, kultura i vjera. Uživajte u ukusnim jelima, otkrijte bogatu kulturu ove smaragdne zemlje i divite se veličanstvenim vulkanima. Prepustite se tišini budističkih hramova i uživajte na nestvarnim plažama tropskog Balija.