THERMANA LAŠKO

HOTEL THERMANA PARK LAŠKO SUPERIOR 4*

Opis hotela

Moderan, udoban i profinjen hotel koji će u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja. Izgrađen u 2012, i. godine, predstavlja jednu od posljednjih akvizicija luksuznog novog kompleksa uz rijeku Savinju.

Kompleks se nalazi u netaknutom prirodnom okolišu uz rijeku Savinju, okružen brdima. Iznad hotela diže se brdo Hum „laški Triglav“odakle puca pogled na grad Laško kao na dlanu. Do središta Laškog samo je 15-ak minuta godne šetnje uređenim pješačkim stazama, koje se protežu obiju strana Savinje.

Hotelski kompleks Thermana Park Laško pod jednim krovom nudi različite načine za opuštanje tijela i uma. Svoje putovanje možete započeti u pivnici termalnom vodom, gdje će Vam čaša Laške termalne vode oživiti tijelo, revitalizirati Vas i pozitivno utjecati na Vaše zdravlje. Pod jedinstvenom staklenom kupolom nalazi se Termalni centar sa širokom paletom vodnih užitaka. Wellness Spa Centar nudi široku paletu masaža, kupki i drugih visokokvalitetnih tretmana za opuštanje i njegu. Veliku pažnju poklanjaju medenim i pivskim kupkama i, masažama koje vrijede za autohtono iskustvo, koje je moguće doživjeti samo u Laškom. Ajurvedski centar Vam sa svojim timom, koji dolazi iz indijske Kerale – kolijevke u ajurvedskom svijetu, pomaže kod čišćenja tijela i pobliže Vas upoznaje s istočnom mudrošću zdravlja. Oduševljeni četećete biti i kulinarstvom. Gurmanskim užitcima možete se prepustiti a la carte ili hotelskome restoranu i ugodnom ozračju caffea s odličnom ponudom pića i slastica svih vrsta. Za dodatno obogaćivanje Vašeg odmora pripremili smo i raznovrstan animacijski i zabavni program.

Hotelska ponuda:

  • Termalni centar sa staklenom kupolom
  • Sauna centar
  • Wellness Spa Centar
  • Fitness centar
  • Thermana & Veda ajurveda centar
  • kavane i restorani
  • kongresni centar
  • pivnica termalne vode.

 

Preuzmite cijenik-Hotel Park Laško (pdf)

 

HOTEL ZDRAVILIŠČE LAŠKO 4*

Opis hotela

Nastao je na temeljima više od 160-godišnje povijesti Zdravilišča Laško, danas Thermana d. d. - poduzeća dobrog osjećanja.To je hotel za sve one koji cijene gostoljubivost osoblja i toplo ozračje. Dizajniran je bez arhitektonskih barijera, tako da je pristup hotelu jednostavan i prikladan za goste koji imaju teškoća s kretanjem. Poznat je kao ugodan međugeneracijski hotel u kojem ćete susresti mnogo nasmijanih baka, djedova i njihovih unuka.

Položaj:

u predivnom parku uz rijeku Savinju, 15 minuta lagane šetnje od stare gradske jezgre

Hotelska ponuda:

ugodno uređeni ugostiteljski prostori, bazenski kompleks (rekreacijski bazen, masažni bazen s masažnim ležištima, knaippov toplo-hladni bazen, dječji bazen, vanjski termalni bazen), fitness, Sauna centar (rimska sauna, sauna 1001 noć, finska i turska sauna, tuš doživljaja), centar medicine, centar zdravlja i ljepote sa salonom za masažu (shiatsu, ayurveda masaže, masaža vrućim kamenjem, klasična švedska masaža), frizerski salon, poslovno konferencijski centar, prostorije za fizioterapiju, svi prostori u hotelu su međusobno povezani
Sobe: telefon, kabelska TV, mini bar, sef, klima, sušilo za kosu, komfort sobe s francuskim ili klasičnim balkonom (pogled na rijeku Savinju), ogrtač za kupanje
Prehrana: buffet doručak, ručak i večera.

 

Preuzmite cijenik-Hotel Zdravilišče Laško (pdf)