TERME TOPOLŠICA

HOTEL VESNA 3*

Opis hotela

Hotel Vesna predstavlja srce lječilišta. U njemu se dnevno nižu različite priredbe, zabavna popodneva i kulturni večernji događaji. Hotel je odličan domaćin seminara, predavanja i programa za veća društva za što je u hotelu namijenjenaseminarska dvorana (do 60 osoba) i više manjih prostora (do 25 osoba).

Prostrane i lijepo uređene sobe hotela nude sve što vam je potrebno za ugodan boravak (tv, telefon, s hladnjakom ili bez, kupaonica s tušem ili kadom, WC, sušilo za kosu, s balkonom ili bez).

U sklopu hotelskog kompleksa nalazi se vanjski i unutarnji vodeni park s termalnom vodom, a uz to će vas u hotelu opustiti finske i infra saune te turske kupelji. U hotelu si možete priuštiti i sate sunčanja u solariju.

Hotelski restorani s ukupno 400 stolica uvijek će vas poslužiti s kulinarskim majstorijama, a aperitiv bar i kavarna su kao stvoreni za čavrljanje uz piće ili ukusnu slasticu.

 

Preuzmite cijenik-Hotel Vesna (pdf)

 

APARTMANSKO NASELJE OCEPKOV GAJ 4*

Opis hotela

Na zelenoj padini, nedaleko središnjeg hotelskog kompleksa rasprostire se idilično seoce s 27 suvremeno opremljenih smještajnih jedinica.

Energetski štedljive kuće građene su iz ekoloških materijala i nude dva tipa unutarnjeg rasporeda (99 m² i 150 m²). Suvremeni ambijent i prirodni okoliš za smještaj, jamstvo su da ćete se u naselju Ocepkov gaj osjećati ugodno domaće.

 

Preuzmite cijenik-Ocepkov Gaj (pdf)