TERME ZREČE

VILA TERME ZREČE 4*

Opis hotela

U parku pokraj jezera Zreče nalazi se 10 apartmanskih kućica koje okružuju šuma i uređeni park. Smještene su u neposrednoj blizini hotela i bazena što je posebno pogodno za obitelji s djecom koje će u Šumski vodeni park moći ići i pješice. Apartmani raspolažu suvremeno opremljenom kuhinjom s perilicom posuđa, a možete se odlučiti i za prehranu u hotelu. U vilama su dobrodošli i vaši kućni ljubimci! 

 

Preuzmite cijenik-Viila Terme Zreče (pdf)

 

HOTEL VITAL 4*

Opis hotela

U mirnom okruženju Zreča, na obroncima zelenog Pohorja nalazi se izvrstan prostor za savršen odmor ili malo drugačiji poslovni sastanak. U hotelu se nalazi veliki pansionski restoran sa samoposlužnim bifeom, a bogata je i ponuda ukusnih jela a' la carte u kombinaciji s odabranim vinima. Posjetitelji mogu uživati u suvremeno opremljenom wellness centru, u Sauna selu ili u unutarnjim i vanjskim bazenima. Posebnost hotela su dvoetažni apartmani Relax s vlastitom saunom.

 

Preuzmite cijenik-Hotel Vital (pdf)

 

HOTEL ATRIJ SUPERIOR 4*

Opis hotela

Hotel je inspiriran pričom o jabuci – voću koje čuva mladost i predstavlja prirodni izvor zdravlja i energije. Priča se može zamijetiti u opremi hotela, voćnjacima koji ga okružuju te u kuhinji hotela koja će oduševiti ljubitelje kulinarstva. U hotelu se nalaze i centar za opuštanje Idila i jedinstveno opremljeno Sauna selo. Ne propustite priliku za odmor na tradicionalnom pohorskom kozolcu (sjeniku)! Za organizaciju poslovnih sastanaka i događanja namijenjene su seminarske sobe u prizemlju hotela.

 

Preuzmite cijenik-Hotel Atrij Superior (pdf)