MORAVSKE TOPLICE

HOTEL LIVADA PRESTIGE 5*

Opis hotela

Prekmurje ima nešto što je teško opisati riječima. Ima ""ono nešto"" što treba vidjeti, čuti, dodirnuti i okusiti. Upravo je to bogatstvo osjećaja ideja vodilja hotela Livada, jedinog hotela u Prekmurju s pet zvjezdica. Elegantan hotel s mirnim ritmom uvest će vas u ozračje Prekmurja već u sobi gdje vas čekaju kade s crnom termomineralnom vodom. Pogledom kroz prozor uronit ćete u beskrajne prekmurske livade, a greenovi pokraj hotela pozivat će vas na igranje golfa na terenu s najudaljenijom rupom u Sloveniji.

 

Preuzmite cijenik-Hotel Livada (pdf)

 

HOTEL TERMAL 4*

Opis hotela

Hotel Termal u samom je srcu termalnih događanja i neposredno je povezan sa svim dobrobitima moravske termalne vode. Blagotvornost termalne vode možete iskusiti u filtriranom obliku u hotelskom kupalištu ili nefiltriranoj (natur) crnoj izvedbi u vanjskom hotelskom bazenu. U Zdravstvenom centru Terme 3000 i Medico-wellnessu Thermalium čeka vas potpuna ponuda za zdravlje. Na hotelskom kupalištu možete se pobrinuti za svoje zdravlje i snagom kristala i svjetlosne terapije. Hotel Termal – hotel u kojem ćete pronaći sve za svoje dobro osjećanje!

Hotelska ponuda: aperitiv bar, restoran, frizerski salon, kiosk, unutarnji i vanjski bazen s termalnom i izvorskom vodom, sauna, klimatiziran u cijelosti
1/2 soba: klimatizirane, kupaonica, direktan telefon, sat TV, dio soba s balkonom
Prehrana: buffet doručak i večera.

 

Preuzmite cijenik-Hotel Termal (pdf)

 

HOTEL AJDA 4*

Opis hotela

I njegov nov izgled obilježit će heljda. Velikom bazenu pridružit će se nov dječji bazen s igralima, bazen s crnom termomineralnom vodom i dva masažna bazena. Prekmurje ćete doživjeti u odmaraonici s aromaterapijom ili Ajdovoj odmaraonici. Čekat će vas dvije nove finske saune, a za vrijeme saunanja moći ćete  se odmarati u zatamnjenoj ili svijetloj odmaraonici. 
Hotel Ajda živi priču lokalne žitarice koju nosi u imenu. Heljda gradi ponudu hotela i prati goste na svakom koraku – pronaći ćete je u jastucima za miran i dubok san; u kuhinji gdje obogaćuje okus jela, ali i svugdje u hotelu gdje svojim izgledom unosi osjećaj miline. Gostima su na raspolaganju hotelski bazeni, a slobodan im je ulaz i u jedan od najvećih termalnih parkova u Sloveniji.

Hotelska ponuda: aperitiv bar, restoran, taverna, vlastiti unutarnji i vanjski bazen, dječja termalna rivijera, fitness, sauna, solarij, kozmetički salon, klimatiziran u cijelosti, povezan s hotelom Termal
1/2 soba: klimatizirane, kupaonica, sušilo za kosu, direktan telefon, mini bar, sat TV, većina soba s balkonom, priključak za internet
Prehrana: buffet doručak i večera.

 

Preuzmite cijenik-Hotel Ajda (pdf)

 

APARTMANSKO NASELJE PREKMURSKA VAS - AJDA 4*

Opis hotela:

Apartmansko naselje Prekmurska vas čini skupina kućica koja podsjeća na tipično prekmursko selo. Kućice usred zelene ravnice kraj Termalnog parka Terme 3000 omogućuju vam da svoj raspored krojite sami. Svi apartmani imaju potpuno opremljenu kuhinju te si doručak možete pripremiti i popodne. Apartmane često biraju obitelji, biciklisti i svi koji za vrijeme odmora žele biti podalje od hotelske vreve. Boravak u ozračju prekmurske prirode poziva vas na aktivni odmor!

 

Preuzmite cijenik-Prekmurska Vas (pdf)