TERME OLIMIA

HOTEL BREZA 4*

Opis hotela

U Hotelu Breza Vaš će boravak biti isprepleten domaćom atmosferom. Tu se nalazi i Centar zdravlja, koji obiluje bogatim ponudama tradicionalnih i suvremenih programa za unapređenje Vašeg zdravlja i dobrog raspoloženja. Večernje trenutke možete upotpuniti bogatom animacijskom ponudom.

Nakon opuštanja u hotelskom termalnom bazenu, rekreacije u dvorani ili nakon terapeutskog programa, možete se odmoriti u moderno opremljenoj sobi s mini barom, satelitskom televizijom i sefom.  

Udobne sobe u Hotelu Breza učinit će vaš boravak ugodnim, a smirene večernje trenutke možete po želji zamijeniti bogatom animacijskom ponudom ili opuštanjem u Wellness centru Termalija. U hotelu su vam dostupni i frizerski salon, restoran s gastronomskim delicijama, prostor za druženje i klupski prostor.

 

Preuzmite cijenik-Hotel Breza (pdf)


WELLNESS HOTEL SOTELIA SUPERIOR 4*

Opis hotela

Posebnost Wellness hotela Sotelia je njegova uska povezanost s prirodom. Njegov položaj, raznolika struktura, zeleni krovovi i velike svijetle površine, stvaraju osjećaj harmonične povezanosti s okolnom prirodom. Očekuju Vas posebne vrste opuštanja koje nudi hotelski Wellness center Spa Armonia, izvrsno gostoprimstvo i prostori za druženje.

Wellness hotel Sotelia odlikuje se  svojom arhitekturom – zaigrano pročelje, razgibana struktura i ekspresivni interijer. Srastao je s obližnjom šumom i stvara osjećaj posebne povezanosti s prirodom.

U hotelu s 5 katova i 150 soba očekuje vas mnogo opuštanja. Vaše želje bit će ispunjene u Wellness centru Spa Armonia, restoranima Basilicum i Gratiola, u baru Barago, vinoteci Virstain, a podzemni hodnik odvest će vas do bazena i sauna u Wellness centru Orhidelia.

 

Preuzmite cijenik-Hotel Sotelia (pdf)

 

APARTHOTEL ROSA 4*

Opis hotela

Idilična zelena okolica učinit će vaš odmor bezbrižnim. Apartmani Aparthotela Rosa stvoreni su po mjeri obitelji, a primjereni su i za opušteno odmaranje u dvoje.

Aparthotel Rosa nalazi se u središtu predivne prirode. Vaše osjete probudit će jutarnji pogled na jezero te će vas napuniti energijom dostatnom za maksimalnu iskoristivost slobodnih dana. Boravak u Aparthotelu Rosa omogućava vam šetnje i brojne mogućnosti za aktivno korištenje slobodnog vremena.

U Aparthotelu Rosa svoje će mjesto za izmjenu iskustava i mišljenja pronaći sudionici kongresa, kojima je dostupna velika kongresna dvorana s vrhunskom audio i video tehnikom, te posebna dvorana za sastanke pokraj Loby bara.

U parkirnoj garaži na raspolaganju je 120 unutarnjih parkirnih mjesta. Gostima Aparthotela Rosa **** dostupan je Loby bar s vanjskom terasom koji privlači svojim pogledom na obližnje ribnjake.

Kapaciteti: 90 ležaja, 42 apartmana (veličina apartmana od 33,5 do 78 m2).

 

Preuzmite cijenik-Aparthotel Rosa (pdf)

 

APARTMANSKO NASELJE SELO LIPA 3*

Opis hotela
 
Apartmani u Selu Lipa *** nalaze se u neposrednoj blizini wellness centara, hotela i Centra zdravlja, u smirujućem zelenom okolišu Termi Olimia. Kao stvoreni su za one koji žele usporiti ritam, daleko od hotelskog okruženja, a još uvijek dovoljno blizu raznolikom opuštanju kakvog nude Terme Olimia. 

Apartmani različitih veličina, koji će vas očarati svojom domaćom atmosferom i udobnošću, primjereni su za boravak u dvoje ili najviše peteročlanu obitelj, a dobrodošli su i kućni ljubimci. 

Dnevni prostor apartmana, Vama i Vašoj obitelji, ponudit će ugodan doživljaj slobodnog vremena i primjeren prostor za druženje. Oduševit će Vas prostranost i udobnost spavaćeg prostora. Suvremeno opremljena kuhinja daje Vam mogućnost pripreme izvrsnih jela po Vašem ukusu.

Mislili smo i na najmlađe. U seoskom okruženju djeca će moći uživati na igralištima, dječjim bazenima i u posebnom dječjem kutku.