TERME ČATEŽ

HOTEL ČATEŽ 3 *

Opis hotela

 
Hotel Čatež, gostima na odmoru, ali i onima koji u Terme Čatež dolaze zbog zdravstvenih poteškoća, nudi ugodan ambijent. Svoj dom za odmor ovdje će pronaći i obitelji, koje se mogu smjestiti u prostrane hotelske suite.
Hotelska ponuda: unutarnji bazen s masažnim ležajevima i whirlpoolima, dvorana za tjelovježbu, aperitiv bar i restoran.
Hotel spojen toplim hodnikom sa zimskom termalnom rivijerom.
 
 
 
 

HOTEL TOPLICE 4*

Opis hotela
 
 
Zašto izabrati hotel Toplice? Jer djeca obožavaju bazene! Zbog povezanosti hotela sa zimskom Termalnom rivijerom i neposredne blizine ljetne Termalne rivijere, hotel Toplice je izvrstan izbor za obitelji i ljubitelje aktivnog odmora.
Hotelska ponuda: aperitiv bar, restoran, butici, tropski vrt Čatež, povezan sa zimskom Termalnom rivijerom, centar sporta i rekreacije, Sabai centar tajskih masaža, višenamjenska dvorana, kongresna dvorana, hotelsko parkiralište
1/2 soba standard: nalaze se u depandansi hotela, kupaonica, sušilo za kosu, sat TV, mini bar, telefon, radio, sef
1/2 soba superior: klima, kupaonica, sušilo za kosu, mini bar, telefon, sef, sat TV, priključak za internet preko analogne veze
Prehrana: buffet doručak i večera, ručak klasično posluživanje (3 do 4 menija)
 
 
 

 

HOTEL TERME 4*

Opis hotela

Hotel Terme je udaljen od svakodnevne vreve, u mirnom dijelu Terma Čatež. Preporučamo ga svima, koji žele odmor uz biranu wellness ponudu i u termalnim vodenim užitcima hotelskog unutarnjeg i vanjskog bazena. Gostima su na izboru, 2011. godine, obnovljene i nove sobe, te apartmani. Ljubazno hotelsko osoblje će se pobrinuti, da vaš odmor bude nezaboravan.

 

Preuzmite cijenik-Hotel Terme (pdf)