Krapinske toplice

HOTEL VILLA MAGDALENA 4*

Opis hotela:

MJESTO ČUDESNOG ODMORA

Oduševite se luksuznom ponudom smještaja, vrhunskim gastro užicima te wellness doživljajem u predivnom ambijentu Hrvatskog Zagorja.

Bez obzira želite li samo uživati u odmoru i jedinstvenom panoramskom pogledu koji se pruža prema najvećem termalnom vodenom centru u Hrvatskoj s preko 160 vodenih atrakcija koji nudi zabavu za cijelu obitelj, umirujućim brežuljcima Hrvatskog Zagorja i Zagrebačke gore, ili ste više raspoloženi za istraživanje kroz posjete dvoraca, muzeja, autohtonih seoskih domaćinstava, vinoteka, kupališta, pješačkih i biciklističkih staza, hotel Villa Magdalena doživjet ćete i pamtiti kao mjesto čudesnog odmora.

Smješten svega 40-ak km od Zagreba, između pitoresknih brežuljaka u Krapinskim Toplicama, mjestu koje je od davnina poznato kao lječilište, kupalište i izvor zdravlja.

Smještaj

Sa svojim luksuznim smještajem hotel nudi ugodnu atmosferu, prisnost i gotovo obiteljski ugođaj, ali prije svega profesionalnu posvećenost osoblja poštujući željenu intimu i privatnost svakog gosta.

Apartmani su moderno opremljeni uz jedan zanimljiv detalj: jacuzzi s termalnom vodom i kromoterapijom u sklopu dnevnog boravka, direktno spojenim na termalnu, ljekovitu vodu, s vlastitom terasom s ležaljkama i prekrasnim pogledom na regiju i zelene zagorske brežuljke.

Opremljenost smještajnih jedinica je po najvišim standardima: minibar, LCD TV, telefon, sef, WiFi.

Opuštanje

Uz ljekovitu termalnu vodu u kombinaciji s kromoterapijom u jacuzziju u vlastitom apartmanu, možete uživati i u panoramskoj wellness oazi površine 100 m2 na najvišoj etaži hotela.

Wellness oaza sadrži whirlpool s termalnom vodom, finsku, bio i infra saunu, grijanu klupu, relax zonu s ležaljkama.

Pronađite trenutak za sebe, priuštite si neku od brojnih masaža i tretmana za ljepotu iz naše ponude. Obnovite izgubljenu energiju te svježi krenite u nove izazove uz zapadne, klasične masaže, holističke, dalekoistočnjačke i energetske masaže te kozmetičke tretmane kao što su piling tijela, njega lica, manikure, estetske pedikure i sl.

Tijekom ljetnih mjeseci otvoren je mali vanjski bazen s hladnom vodom, uz koji se nalazi zona za opuštanje s prekrasnim pogledom na zagorske brege. Korištenje svih wellness sadržaja je neograničeno i uključeno u cijenu za sve goste hotela.

 

Preuzmite cijenik Hotel Villa Magdalena (pdf)